• Do you love Genealogy? Why not write for us? we're looking for volunteers to write articles for Family history. Please contact us for further information.

Photo attachments???

Posts
17
Likes
0
Location
Adelaide
#1
Okay, this forum is about photos but I can't find where you actually attach the photo you want to discuss? I have seen other posts with them so what am I missing? Cheers
 

DaveHam9

Loyal Member
Staff member
Moderator
Posts
77,838
Likes
1,169
Location
Sydney
#2
Hello Jo,

Across the top of the edit box you will see an A and a :) and what looks like a paper clip - that's the attachment link.

Regards,

Dave
 
Posts
17
Likes
0
Location
Adelaide
#4
Sorry Dave but is the edit box (or this forum)suitable to iPad as I can not see what you are talking about. My edit box has fonts, sizes, colour of text, smilies, weblinks etc but the icon that looks like a paperclip has a big red cross thru it and it won't do anything. There are more smilies (I can't stand smilies) on the side panel.
 

DaveHam9

Loyal Member
Staff member
Moderator
Posts
77,838
Likes
1,169
Location
Sydney
#5
The one above the icon with the red X on it. Run your pointing device over it and it will pop up "Attachments"
 
Posts
17
Likes
0
Location
Adelaide
#6
Nope, the icon above the paper clip with the cross through it is the smilie icon button. Next to that is the reverse arrow. Perhaps it is an iPad issue? Anyone else had this problem? I can't even copy/paste into the body of the text.
Not happy.
 

gibbo

Loyal Member
Posts
23,009
Likes
980
Location
queensland
#9
Hi Dave,
I cant see a paperclip thing anywhere on mine neither:confused:
If and when i post attachments, after i write what i want to on my thread i just scroll down to manage attachments and go from there.
Would the site come up different on different computers? :confused:
 

DaveHam9

Loyal Member
Staff member
Moderator
Posts
77,838
Likes
1,169
Location
Sydney
#10
It is possibly due to the settings in the control panel. You have a choice of 3 edit box styles.
Last one on the Edit Options. I'm using the middle one.
 

leefer

Loyal Member
Posts
7,107
Likes
2
Location
swindon wilts
#11
http://photobucket.com/

Hi Jo....register for the above,i copy my pics from all my files or off google,in fact from anyware.
Store in Photobucket and just copy and paste,i am simple and find it easy:biggrin:

Register and if you want me to run through it with you to set up just Messege me.

Lee.
 
Posts
19
Likes
0
Location
stoke on trent
#12
im having the same problems . is it that you can post if your using windows
all i get is this on the message .


You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

so not sure what to do now :'(
 

DaveHam9

Loyal Member
Staff member
Moderator
Posts
77,838
Likes
1,169
Location
Sydney
#13
User CP - Edit Options -

At the bottom

Changing from Basic Editor to Standard Editor sometimes fixes the problem.

Changing from Standard Editor to Enhanced Interface sometimes fixes the problem.

Changing browsers sometimes fixes the problem.

If those fail then it's possible there is no solution without an update to the forum software depending on the computer / OS combination being used.
 

p.risboy

Loyal Member
Staff member
Moderator
Posts
17,981
Likes
403
Location
In Ireland, but born Bucks.
#14
im having the same problems . is it that you can post if your using windows
all i get is this on the message .


You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

so not sure what to do now :'(
When you have made 3 moderated posts/threads, this facility will be open to you.;):)

Steve.:)
 

Similar threads

Top