• Do you love Genealogy? Why not write for us? we're looking for volunteers to write articles for Family history. Please contact us for further information.

Replying to threads

ptjw7

Loyal Member
Posts
1,658
Likes
181
Location
dovercourt but born Enfield
#1
I'm not sure if its my PC but when I try to reply to threads I have difficulty in getting the cursor to go into the message box. Best that I have found is to click on a smiley to get the cursor in the box.
I'm beginning to think one of Microsoft's cures is not well :D
Anyone else have the problem or is it me! (wife says its always me :()

peter
 

juliejtp

Loyal Member
Staff member
Moderator
Posts
11,328
Likes
389
Location
Robin Hood County
#3
I haven't any problems replying to threads but I have to reload the page everytime I have read a thread to be able to read another thread. This is using Google Chrome, it's ok with Firefox.
 

gibbo

Loyal Member
Posts
22,718
Likes
919
Location
queensland
#4
I've had that problem with the cursor on and off for about 3 days now. I hadnt said anything cause i thought it was me/my computer. Tho i have noticed it doesnt do it on any other sites, only this one.
I use google chrome.
 

calliek

Well-known member
Posts
299
Likes
0
Location
Toronto
#9
I was having trouble accessing anything yesterday- links wouldn't highlight when I moved my cursor over them so I couldn't click on anything to open it. It's fine now- I use firefox but I even switched to Chrome to see if that was the issue and it was the same
 

DaveHam9

Loyal Member
Staff member
Moderator
Posts
76,079
Likes
1,128
Location
Sydney
#14
I noticed some changes to Google Chrome a few days ago, highlighting seemed different and the way the page refreshed was different. At the same time the links didn't always work. I've found that if the page is refreshed the links will work.
 

DaveHam9

Loyal Member
Staff member
Moderator
Posts
76,079
Likes
1,128
Location
Sydney
#16
Possibly this one Peter.

vBulletin 3.8.6

Or it's a version of part of the system only.

I think the problem is a change to Google Chrome.
 

juliejtp

Loyal Member
Staff member
Moderator
Posts
11,328
Likes
389
Location
Robin Hood County
#19
I did that when clicked on FHUK forums, but seems to be working faster as well. I also had to reset Firefox as it was taking time loading and kept jerking. It's not a 100 percent but working much better.
 

ptjw7

Loyal Member
Posts
1,658
Likes
181
Location
dovercourt but born Enfield
#20
I still have the problem , using ie11, in that to get the cursor into the message are I have to click on a smilie and then delete it, a bit slower bit at least it works.
Once there is text in the message area I can move the cursor out and return, very strange.

Peter
 

Similar threads

Top